Gulvbelægning nær Ringsted, Kalundborg og Holbæk

Gulvbelægning af seriøst gulvfirma

Beslutningen om ny gulvbelægning i hjemmet er stor, og derfor skal gulvbelægning gøres med respekt for kundens ønsker og gulvets brug og muligheder. Gulvbelægning af Høng Gulvservice er altid udført professionelt med tanke på en glad og tilfreds kunde, som skal nyde resultatet i mange år.

Gulvbelægning er en proces, der kræver råd og vejledning fra start til slut og efterfølgende pleje. Vi er med fra de indledende tanker om gulvbelægning til det endelige resultat, og vi giver dig videre rådgivning, når vi har lagt sidste hånd på den aktuelle gulvbelægning. Det, mener vi, er den bedste måde at sikre din tryghed og tilfredshed hele vejen.

Alt i gulvbelægning til privat og erhverv

Vi tilbyder gulvbelægning i både private hjem og erhvervslokaler. Vores udvalg af gulvbelægning er så bredt, at vi har noget, som passer til ethvert rum og formål. Uanset om det er linoleum, tæpper, trægulve eller noget helt andet, som betrædes af få eller flere hundrede fødder hver dag, er vi leveringsdygtige og monterer gulvet professionelt til aftalt tid og pris.

Vores medarbejdere er alle specialuddannede til faget og har modtaget et vådrumscertifikat. Vi er samtidig et gammelt firma med håndværksmæssige traditioner. Blandingen af nye og gamle traditioner og kvalifikationer gør hele vores arbejde omkring gulvbelægning til et veludført og gennemtænkt arbejde.

Gulvbelægning i det vestlige Sjælland

Med base i Høng leverer vi gulvbelægning til vores kunder i den vestlige del af Sjælland, som blandt andet tæller Kalundborg, Holbæk og Ringsted. Kontakt os for råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud, så du kan komme et skridt nærmere en professionel gulvbelægning.