Gulvfirma nær Ringsted, Kalundborg og Holbæk

Gulvfirma med håndværksmæssige traditioner

Høng Gulvservice er et gammelt gulvfirma, som værner om de gamle håndværksmæssige traditioner og samtidig følger med i udviklingen indenfor gulvbelægning.
Vores gulvfirma samarbejder med nogle af de stærkeste aktører i branchen, hvor blandt andet samarbejdet med Dansk Byggeri er kundens garanti for et godt håndværk og vores målestok for den kvalitet og service, vi som gulvfirma leverer.

Derudover er alle vores medarbejdere specialuddannede, og alle har et vådrumscertifikat. Vores dygtige medarbejdere er en af grundene til, at vi som anerkendt gulvfirma har mange privat- samt erhvervskunder på Sjælland.

360 graders gulvfirma

Som gulvfirma er det vigtigt at kunne tilbyde kunden alt indenfor salg og montering af gulvbelægning, og det kan vi hos Høng Gulvservice. Vi kommer hele vejen rundt fra første indledende samtale og tilbud, til salg og montering af kundens nye gulv og viderefølgende råd og vejledning om gulvet.

For blot at nævne nogle af vores gulvtyper, monterer vi:

  • Linoleum
  • Tæpper
  • Trægulve
  • Og alle andre typer, der forventes af et seriøst gulvfirma

Dit gulvfirma nær Ringsted, Kalundborg og Holbæk

Høng Gulvservice holder til i Høng på det vestlige Sjælland. Herfra servicerer vores gulvfirma kunder, der som regel fordeler sig på byerne: Ringsted, Kalundborg og Holbæk. Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud fra et erfarent og uddannet gulvfirma, er du velkommen til at kontakte os for en samlet pris samt råd og vejledning om dit nye gulv.